maanantai 22. helmikuuta 2021

Bloggaajasta ammattilaiseksi™ valmennukseen on ilmoittautuminen käynnissä

Jeee! Tätä olen odottanut! Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ valmennukseen on ilmoittautuminen käynnissä! 22.2.2021 alkaen! **Toteutettu yhteistyössä Blogivalmentaja Tiia Konttisen kanssa**

Aloitin bloggaamisen toissa syksynä pitkän harkinnan jälkeen toisessa blogissani.
Minulla ei ollut minkäänlaista käsitystä siitä miten bloggaaminen tapahtuu oikeasti.

Kesken matkan löysin Tiia Konttisen.
Hän tekee aivan huippu työtä bloggaamisen opettamisessa. Mikä parasta, suomeksi!

Kirjoitan ja luen vinkkejä kokoajan samalla oppien. Ihana harrastus, mikä vei mennessään ja jonka avulla voi ansaita lisätuloja.

Vinkkien avulla kirjoitin myös postauksen Näin säästin 800€ helmikuussa ja kuukaudessa lukija määrä nousi lähes tyhjästä tuhanteen noudattamalla Tiian neuvoja. Kiitos Tiia ❤️

Jatkossa aion olla mukana kouluttautumassa ja kehittämässä omaa osaamistani lisää: Bloggaajasta ammattilaiseksi valmennukseen  on ilmoittautuminen käynnissä.

 • Miten sinä saat blogiisi enemmän kävijöitä? 
 • Millaista sisältöä lukijasi haluaa? 
 • Miten autat lukijaasi? 
 • Miten lukijasi palaisi aina takaisin blogiisi? 
 • Kuinka ansaita lisätuloja? 
 • Kuinka kasvattaa sähköpostilistaa? 
On ollut hetki, kun mietin yllä olevia kysymyksiä lähes päivittäin. 
Blogiini olen saanut mukavasti lukijoita, yhteismäärä on pompannut yli 10200. Se on minulle todella paljon. Olen pikkuhiljaa oppinut millaista sisältöä lukijani haluavat lukea. 

Minua itseäni kiinnostaa tällä hetkellä eniten kuinka ansaita lisätuloja. Minulla on kaksi tuloväylää rakennettuna joista toinen on tässä blogissa. 
Näinä vaikeina aikoina on tullut mietittyä että entä jos lomautus sattuu jonain päivänä omalle kohdalle, tai töitä ei enää riitä, minulla on nyt väylät lisätulolle rakennettu. 

Olen saanut jo hyvän kokemuksen sillä erään kampanjan jälkeinen tienasin yli 300e, nyt tavoitteeni on lähteä kasvattamaan tulo mahdollisuuksia.
 


Bloggaajasta ammattilaiseksi * valmennus on suunniteltu sinulle kun haluat tietää miten:

 • Kehittää itseä bloggaajana
 • Kasvattaa lukija määrää
 • Saada lukijat sitoutumaan blogiisi
 • Ansaita tuloja
 • Hyödyntää blogia ilmaisena markkinointi- ja myyntikanavana
 • Kasvattaa yrityksen liikevaihtoa blogin avulla
Huomioithan, ettei valmennus sovi aloittelijoille! 

Jos kokeilet Google-hakua Tiiasta, tai esimerkiksi bloggaukseen liittyviä ongelmia hakiessasi, aika yleisesti voi sanoa että Tiian  julkaisu aiheesta on näkyvillä 5 joukossa haussa. Oisko hienoa jos siten saisit ilmaiseksi oman blogisi näkyviin? On 👍

Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ valmennukseen ilmoittautuminen on käynnissä nyt!

Tutustu sisältöön täällä

Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ valmennuksen materiaali on käytössäsi niin pitkään kuin tarvitset ja valmennuksen voit aloittaa ilmoittautumisen jälkeen.


Tämä postaus sisältää affiliate linkkejä. Voit tutustua sisältöön rauhassa, mikäli päädyt linkin kautta ostamaan, saatan saada siitä komission. 

Olen tosi kiitollinen kun jaat postausta. Se kantaa askeleen lähemmäs kohti unelmia ❤️

1 kommentti:

 1. Onneksi löysin Tiian alkumetreillä ❤️ ehdottomasti tarvitsen apua ja tukea monessa asiassa ja olen saanut hyviä tuloksia tuomalla Tiian opit käytäntöön.

  VastaaPoista