keskiviikko 10. maaliskuuta 2021

Mitä hyvää tämä aika on tuonut sinulle?

Kotihiiri elämää muutenkin viettävälle tämä vallitsevan maailman tilanteen aika on ollut aika samanlaista kuin arki yleensäkin.




*Yhteistyössä Blogivalmentaja Tiia Konttisen kanssa * 

Töissä käydään, ulkoillaan, kyläillään. Arki pyörii. 
Harrastuksiin kuskaaminen on jäänyt vähemmälle, sekä kaupassa käynnit on tehty harkitusti. On ollut aikaa pysähtyä. Nauttia omasta arjesta. On saanut keskittyä järjestämään rästiin jääneet kotityöt ajantasalle. 

Työpaikalla on ollut ihanan rauhallista, siitäkin on saanut nauttia. Jatkuva härdelli ympäriltä on pysähtynyt. 

Onkohan tällainen hiljaisuus koskaan edes mahdollista suurissa kaupungeissa? Siellä missä ihmisvilinää on paljon. 

Uutisia en ole koskaan seurannut säännöllisesti. Negatiiviset asiat kerääntyvät kehooni pelkona ja paniikkina, suojelen itseäni kuormittumiselta. Voin paremmin ilman ylimääräisiä huolia. 

Työsähköpostiin tulee säännöllisesti tiedotteita miten toimitaan milläkin hetkellä rajoitusten kanssa. Se riittää minulle. 

Onko sinulle tämä aika tuonut mitään hyvää? Sillä esimerkiksi minä olen ehtinyt opiskella uusia mahdollisuuksia tulevaisuuden varalle sosiaalisen median kehittyessä harpaten.
Onko tämä nyt se muutosten aika kun kaikkea joudutaan kehittämään nopeammin ettei koko maailma pysähdy? 

Ahistun ajatuksestakin siitä, että millaiset jäljet tämä aika jättää meihin ihmisiin? Yrittäjiin jotka ovat nyt tosi kovilla. Niitä sitten hoidetaan vuosien päästä. 
Ahdistus on niin voimakas että se on nopeasti pysäytettävä, ja ajateltava oman aseman onnellisuutta. Olen kiitollinen ❤️

Uskon, että sinulle tämä on uusi mahdollisuus!

Yrityksesi voi päästä nopeasti jaloilleen, jos olet jo perustanut blogin. Ota ihmeessä valmiiksi rakennettu opastus haltuun ja vie se käytäntöön sillä kiität minua vielä! 

Se miksi tästä vielä juuri tänään muistutan niin hinta, niin suosittelussa on erittäin yksinkertainen tapa ohjata liikennettä yrityksen sivulle. Opettelin taidon itse Tiian ohjeilla ❤️

Passiivisen tulon merkitys korostuu siinä vaiheessa entisestään, kun elämään osuu kohdalle yllättävä tilanne mm. töihinmeno estyy erinäisistä syistä. 

Tarvitset pitkäjänteisyyttä sekä valmiiksi testatun tuloksia tuovan menetelmän, sillä aikaa ei ole hukattavaksi. 

Kiitos kun jaat tätä postausta, se kantaa minuakin askeleen lähemmäs kohti unelmiani ❤️

Tee blogistasi suosittu ja tienaa sen avulla lisätuloja

* mainoslinkin klikkaaminen ei aiheuta sinulle kuluja eikä minulle tuloja, joten voit rauhassa tutustua sisältöön. Mikäli päädyt linkin kautta ostamaan, saatan saada siitä komission * 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti