perjantai 25. tammikuuta 2019

3 keinoa hidastaa

Pitkin päivää ajatukset ovat jo kiireisessä iltapäivässä. Kuinka ollakaan on tullut taas suunniteltua samalle päivää monta asiaa.

Tiedät valmiiksi että tilanne on räjähdys altis jo kun koululaiset saapuu ovesta sisään. Raskas päivä purkaantuu heti ovella ja riita on valmis alkamaan kun on kiire seuraavaan.

Jotta konflikti olisi edes hieman lyhyempi varmista että koululaisilla on muistitaulussa ylhäällä kellotettuna mitä tänään tapahtuu päivällisen ja ilta toimien välissä.

Työmuisti on erittäin lyhyt, joten tämänkin illan aikataulun he tarkistavat ensimmäisenä. Kuvat jää mieleen paremmin.

Laita ruoka-annos jo lautaselle odottamaan kun tulevat sillä onhan jo nähty että ns. nälkäkuolemakin yllättää just ovella, siinä tilassa tulevasta potun kuorinnastakin saa aikaan hirveät kierrokset.

Jos yhtään on mahdollista, tarkista pystytkö mitään menoista siirtämään tai skippaamaan kokonaan. Mutta vain jos se on omasi, koska äkkimuutokset saavat aikaan totaalisen katastrofin.

Jos pystyt, se on äärimmäisen hienoa! Aina ei tarvitse mennä sata lasissa vain koska se on jo sovittu. Maailma ei kaadu kun poiketaan sovitusta.

Kipaise kaupasta kotimatkalla itsellesi kukkakimppu kiitoksena joustamisesta ja näin kiirestä on selvitty ilman kiirettä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti